Informácia o spracúvaní osobných údajov
Pre informačný systém: IS cookies

Informácia o spracúvaní osobných údajov dotknutých osôb podľa §19 a §20 Zákona č.18/2018Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“) a čl. 13 a 14 Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EU) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „nariadenie“)

Cieľom tejto informácie je poskytnúť Vám informácie o tom, aké osobné údaje spracúvame, ako s nimi zaobchádzame, na aké účely ich používame, komu ich môžeme poskytnúť, kde môžete získať informácie o Vašich osobných údajoch a uplatniť Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov.

Identifikačné a kontaktné údaje:
Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je TATRACHEMA, výrobné družstvo Trnava, Bulharská 40, 917 02 Trnava, IČO: 31434193

Kontaktné údaje zodpovednej osoby pre dohľad nad spracúvaním osobných údajov:
Ing. Dominik Bartko, dpo3@proenergy.sk, 0948 940 449


  1. Účel spracúvania osobných údajov a právny základ spracúvania

    Účelom spracúvania osobných údajov je: poskytovanie a zlepšovanie služieb, ochrana používateľov.
    Osobné údaje sa spracúvajú na základe: dobrovoľného súhlasu dotknutej osoby podľa §13 ods. 1 písm. a) Zákona a čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia, Smernice č. 2002/58 ES Európskeho parlamentu a Rady
    Oprávnené záujmy prevádzkovateľa, alebo tretej strany
    Spracúvanie osobných údajov za účelom oprávnených záujmov prevádzkovateľa, alebo tretej strany sa nevykonáva.


  2. Identifikácia spracúvaných osobných údajov dotknutých osôb

    Dotknuté osoby, o ktorých sa osobné údaje spracúvajú sú: používatelia webovej stránky prevádzkovateľa
    Rozsah spracúvaných osobných údajov: titul, meno, priezvisko, prezývka, adresa, e-mail, telefón


  3. Identifikácia príjemcov, kategórie príjemcov

    Prevádzkovateľ môže poskytnúť osobné údaje oprávneným subjektom ako sú inštitúcie a organizácie, ktorým spracúvanie povoľuje osobitný právny predpis, alebo zmluvným partnerom (najmä sprostredkovateľom), ktorí sa zmluvne zaviazali prijať primerané záruky zachovania ochrany spracúvaných osobných údajov, nasledovne:

    Iný oprávnený subjekt

    všeobecne záväzný právny predpis v podľa § 13 ods. 1 písm. c) zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov

    Zmluvný partner (na základe zmluvy)

    § 34 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov

    So súhlasom dotknutej osoby, alebo na jeho/jej príkaz môžu byť osobné údaje poskytnuté ďalším príjemcom.


  4. Prenos osobných údajov do tretej krajiny / medzinárodnej organizácii

    Prenos do tretích krajín, alebo medzinárodných organizácií sa nevykonáva.


  5. Identifikácia zdroja, z ktorého boli osobné údaje získané

    Priamo od dotknutej osoby (prostredníctvom web stránky prevádzkovateľa)


  6. Doba uchovávania osobných údajov

    Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje po dobu nevyhnutnú na splnenie účelu.


  7. Profilovanie

    Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje prostredníctvom automatizovaného individuálneho rozhodovania, použitím služby Google Analytics (zhromažďujú sa anonymné štatistické údaje o tom, ako návštevníci webových stránok používajú tieto stránky. Tieto údaje slúžia k analýze počtu návštevníkov stránok, ktoré podstránky navštívili, aké používajú zariadenie, typ prehliadača, IP adresu v anonymizovanej podobe a pod. )

    Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje prostredníctvom automatizovaného individuálneho rozhodovania, použitím IS eshop ( zhromažďujú sa údaje a informácie o správaní zákazníka v eshope, ktoré sa následne využívajú pre správne fungovanie eshopu– individuálne predvoľby, obsah košíka, naposledy prezerané produkty atď. )


  8. Práva dotknutej osoby

    Dotknutá osoba má právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom, ktoré sú o nej spracúvané, právo na opravu osobných údajov, právo na vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo namietať voči spracúvaniu osobných údajov, právo na neúčinnosť automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania, právo na prenosnosť osobných údajov, ako aj právo podať návrh na začatie konania dozornému orgánu. V prípade ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby, dotknutá osoba má právo kedykoľvek svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže uplatniť svoje práva zaslaním emailu na adresu: eshop@tatrachema.sk , alebo písomne na adresu prevádzkovateľa.


  9. Povinnosť poskytnutia osobných údajov
  10. Dotknutá osoba poskytuje svoje osobné údaje dobrovoľne, na základe súhlasu (poskytnutie nie je zákonnou/zmluvnou požiadavkou), v prípade ich neposkytnutia prevádzkovateľ nebude sledovať a vyhodnocovať správanie používateľa web stránky pre zabezpečenie poskytovania, zlepšovania a vývoja nových služieb, ochrany používateľov a zabezpečovanie efektívneho vyhľadávania a reklamy.

Kontaktujte nás

TATRACHEMA,
výrobné družstvo Trnava
Bulharská 40
917 02 Trnava
Slovenská republika

Tel : 00421/ 33 590 1111

Štatút

Dňa 07.06.2010 Okresný súd v Trnave zapísal do obchodného registra, že právnická osoba s obchodným menom: TATRACHEMA, výrobné družstvo Trnava používa aj skrátenú verziu obchodného mena: TATRACHEMA VD
s tým, že voči inštitúciám (štátnym, samosprávnym, a pod. orgánom) bude výrobné družstvo vždy vystupovať ako TATRACHEMA, výrobné družstvo Trnava (neskrátene).

Informácie

Informácie o spracúvaní osobných údajov - E-shop
Informácie o spracúvaní osobných údajov - Súťaže
Informácie o spracúvaní osobných údajov - Cookies